ConTech Lab kickoff og torsdagsbar
Hvilke udfordringer er vigtigst at løse i den danske byggebranche - og hvilke teknologier kan vi tage i brug?
Kom og giv dine input og hjælp os med at få en god start på en ny og spændende periode for ConTech Lab. Tilmelding sker på siden her.
9. januar 2025 kl. 15:00-18:00
BLOXHUB (Arena)
Bryghusgade 8, 3, 1473 København K
Om eventet
Over de seneste år har ConTech Lab vist sin værdi for branchen som et tværgående initiativ, hvor byggeriets virksomheder sammen kan udvikle og eksperimentere med nye måder at benytte data, digitalisering og teknologi på til at skabe et mere bæredygtigt og produktivt byggeri.
Med en generøs ny millionbevilling vil vi fra 2025 fortsætte missionen med ConTech Lab. Fremover med øget fokus på udbredelse og implementering bredt i branchens værdikæde.
Del dine gode idéer, og hjælp os med at kickstarte en ny runde med ConTech Lab med manér, når vi samler nye og kendte ansigter i BLOXHUB til inspirationsoplæg og workshop efterfulgt af øl og pizza.
Vi ser frem til en inspirerende eftermiddag samt god energi til at få kickstartet den nye periode for ConTech Lab. Se programmet nedenfor, hvor der både er indlagt inspirationsoplæg, workshop, rig mulighed for at netværke og pizza.
Det er ikke muligt at deltage online - har du gode idéer men er forhindret i at være med, så er vores indbakke som altid åben: info@contechlab.dk.
Program
Kl. 15.00 - 15.15
Ankomst og hygge
Kom og tal dig varm - spis nogle snacks og få lidt at drikke
Kl. 15.15 - 15.30
Velkomst og oplæg v. Ole Berard, digitaliseringschef i ConTech Lab og Molio
ConTech Labs vision og fremadrettede fokus – og seneste nyt om AI
Kl. 15.30 - 15.50
Oplæg v. Niels Treldal, senior digital director i COWI
Digitale trends der kan transformere byggebranchen
Kl. 15.50 - 16.15
Oplæg v. Ulrik Branner, CEO og founder - Sitehub
Værdien af åben og fælles innovation i byggebranchen
Kl. 16.15 - 16.25
Kort pause og tid til at tænke sig om inden workshop
Kl. 16.25 - 17.00
Workshop v. Mayes Ali, Teknologichef i ConTech Lab
Hvor ligger det største potentiale for at drive innovation og bæredygtighed i branchen? Hvilke udfordringer skal løses? Hvilke teknologier, der kan tages i brug.
Kl. 17.00 - 18.00
Netværk, Pizza og Øl
Tid til at fortsætte de gode samtaler, udvide netværket og nyde en god pizza og evt. en øl.